× Welcome to the Kunena forum! Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site. We welcome all new members and hope to see you around a lot!

nike air force dam

More
5 months 3 weeks ago #38383 by Len Addison
ÿþDenna nya färgväg av  nike skor Nike Air Max 97 är inspirerad av OG Royal färgväg av Nike Air Foamposite One.Igår berättade vi att Nike Air Trainer 1 bestämde sig för att gå med den helt vita looken för sommaren, men om du behöver lite mer färg på dina sparkar, så här är ett annat dope-alternativ för dig. Att komma friskt på hälarna av nyheterna om en klassisk Barkleys återkomst är nyheter om att hans nyaste Nike-silhuett, Nike Chick Posite Max, kommer att få en mycket psykedelisk "Purple Haze " släpp. Den övre delen av sneaker är täckt i iriserande färg av en främst lila nyans över en rik svart nubuck.

Röda accenter, en sprucken inredning och en isig yttersida avslutar utseendet. Medan sneakerheads älskar en iriserande sneaker, har Nike Chuck Posite Max inte varit en stor hit tack vare den höga prislappen. Kommer detta att vara färgvägen för att få dig att hoppa ombord nike skor dam med sneakeren? Resan till Nike Kobe 10 var minst sagt okonventionell. Även om Mamba och Avar har varit långvariga samarbetspartners, hur de så småningom hamnar med skon som vi alla känner och rockar, är inte alltid så enkelt som att träffas i ett styrelserum i Beaverton och gå över prover nike skor herr och scheman. Ibland hittar de inspiration på de mest oväntade platserna.

Som en fisketur som hjälpte till att bli Nike Zoom Kobe 5. Ja, dessa två gjordes för varandra. Som en del av lanseringen av Nike Kobe 10 släppte Nike en speciell podcast som låter mindre som en intervju om att göra Kobe 10 och mer som något ur detta American Life eller Serial som utforskar förhållandet mellan en idrottsman med psykotisk signatur (det är ett kompliment) och en lika psykotisk designer (igen, komplimang). Det har varit mycket Air Jordan 1 släppte i år, men väldigt få har varit lika begränsade och nike fotbollsskor dyra som Air Jordan 1 "Pinnacle".

Det finns en Nike SB Dunk High Bred-upplaga i verken och den är inspirerad av den ikoniska Air Jordan 11 Bred. Detta kommer att vara den senaste Jordaninspirerade Dunk-iterationen, som redan släpptes i ett Space Jam-tema tillbaka 2011 och en Concord-version 2013. Från första looken har sneakeren samma övre del av AJ 11 med en svart ballistisk mesh-övre med matchande patentläderoverlays, och det toppas av en vit mellansula och röd gummi yttersula. Leta efter denna Nike SB Dunk High Bred i utvalda Nike SB-butiker och online i november. Håll det alltid låst för KicksOnFire för de senaste nyheterna om sneaker, släppdatum och var.

Nike Skateboarding ser ut att fira 4/20 i år igen, då vi tittar på den nya Nike SB Dunk Low 420 colorway som hyllar dagen för rökning och firande cannabis. Officiella detaljer beträffande detta par har ännu inte avslöjats men designen på den övre ser ut som en blandning av ogräs / galaxliknande mönster som är tryckt på ett patentläderoverlag. Svart nät används för sidorna, fett tungan och fodret, medan en vit mellansula och genomskinlig yttersula fullbordar sminket. Leta efter Nike SB Dunk Low 420 att släppa i utvalda Nike SB-butiker den 20 nike skor barn april eller tidigare men håll den låst till KicksOnFire för fler uppdateringar.

Håll dig uppdaterad för mer information om sneaker release. Funktionen ovan är en sniktopp i sitt senaste erbjudande med en ny tolkning av den klassiska Nike Air Force 1 Low. Medan bilden framställs i svart och vitt, gjordes gymnastikskärmens överdel i den snygga nyans och kontrasterande vitt bevisas med yttersula, såväl som den distinkta off-vita textvarumärket över sin häl och sidopaneler. Public Schools samarbete med Jordanien Varumärket var en hit och herrkläderna sägs samarbeta med Nike bredvid för att [img]http://www.carlito.se/images/shoes/nike skor barn-639gcz.jpg göra en stilversion av den klassiska Air Force 1 High-silhuetten.

Please Log in or Create an account to join the conversation.